Photo Siden | V. 3.0 –  2020 -2021
Image default
Camera Tech Reviews & Andet

Sony og Manfrotto Teamer op for at skabe nye pro produkter

Sony og Manfrotto Teamer op for at skabe nye pro produkter

Photo by Sunyu Kim unsplash.com

Manfrotto har meddelt, at det vil lave tilbehør til Sony Alpha-seriekameraer som led i et nyt partnerskab mellem tilbehørsgiganten og kameraproducenten. Samarbejdet blev afsløret på Gitzo 100 års jubilæumsarrangement i Tokyo i dag, hvor Manfrotto forklarede, at det vil sparke tingene ud næste år med en serie af premiumprodukter, der er lavet specielt til professionelle ved hjælp af Sonys Alpha-kameraer.

Det første produkt, der frigives under dette partnerskab, vil være et Manfrotto Befree-stativ designet specielt til Sonys Alpha-kameraer, som firmaet planlægger at vise frem på PhotoPlus i New York City næste måned. Herefter vil Manfrotto lave specielle versioner af både Manfrotto og Gitzo stativ, video- og fotohoveder og plader. Endelig vil der også være en speciel version af Manfrottos Digital Director.

Digital Director

Digital Director er det eneste Applecertificeret interface med en dedikeret embedded processor som hjælper dig med at behandle hele dit foto- og video workflow fra indstillinger af dit Canon & Nikon DSLR til deling af dine billeder via iPad-app.

Elektroniken i Digital Director er systemets hjerte. Den indbyggede Apple Micro chip og Cortex®-A8 mikroprocessoren med 600MHz 256MB DRAM ARM® arbejder simultant for at sikre at kommunikationen mellem iPad Air / Air 2 og kameraet forløber perfekt. Dette gør det muligt at kontrollere alle nøgleparametre med de forskellige kamaraprotokoller. Videostreaming mellem enhederne er jævn og konsekvent med extremt kort latens (målt i frames pr. Sek ).Højopløste billeder overføres lynhurtigt til IPAD Air / Air 2 (3x hurtigere end med WiFi enheder).
Den dedikerede Digital Director App (fås i Appstore) fungerar med Digital Directors hardware og dens mikroprocessorer og omdanner IPAD Air / Air 2 til en enestående brugerflade som muliggøre:
– Realtid “Liveview” funktion.
– Fjernfotografering samt kontrol af alle nøgleparametre samt fokuspunkt på Canon & Nikon DSLRs i realtid.
– Downloading og postproduktion af billeder.
– Deling af billeder.

INDSTILLINGER
Alle DSLR’s nøgleparametre kan overvåges og ændres dynamisk.
(Exponering, ISO, Lukkertid, Blænde, Manuel Fokus, Hvidbalace, Billedkvalitet, Fokus/Kamera/Beskæring)

FOTO/FILM
Effektiv realtids “Liveview” via kabelforbundet monitorfunktion ( Tethering ) sikrer højtydende og stabil forbindelse mellem enhederne. Højeste displaykvalitet takket være Apples retina teknologi.
Focus Peaking Filter. Markerer de fokuserede dele af billedet.
Micro niveau, i video mode. Histogram (både foto-/video mode), Lysstyrke, RGB.
Normal funktion – Fuldskærm.

FOTOGRAFERING
Den interaktive fokussering kan bruges til at vælge det korrekte fokuspunkt på skærmen. Den digitale zoom forstørrer det valgte fokuspunkt for at sikre skarp og præcis fokus.
Autojustering for portræt positionen.

KONTROL
Download billederne til iPad Air/ Air2. Kontroller alle billedets detaljer ved at downloade en højopløst fil. Alle billedets detaljer kan kontrolleres med ”sædvanlig” iPad betjening og bevægelser med fingrene.
EFTERBEARBEJDNING
Lav de sidste justeringer: Exponering, Kontrast, Lys, Beskær, Roter`. Kontroller` histogram og EXIF information, gem billedet.

HÅNDTERING
Du har fuld kontrol: Alt fra billedvurdering til arbejdshåndtering, (album, foto-og tilslutningsprofiler).
DEL
Flere måder at dele dit indhold: Direkte til FTP server,via mail, via sociale medier (Facebook, Twitter, Instagram, etc.) bare gem de valgte billeder i iPads kamerarulle.

Related posts

Canon 750D kommer med hæsblæsende 24.2 megapixel!

John

Smartphones og tilbehørslinser

John

Købsguide til bedste kameraer for video

John

Skriv en kommentar

Read previous post:
De 5 mest almindelige foto fejl og hvordan man undgår at lave dem

De 5 mest almindelige foto fejl og hvordan man undgår at lave dem Photo by Lilly Rum Udvikl nogle gode...

Close