Photo Siden | V. 3.0 –  2020 -2021
Image default
The Abouts

photo.grandts.com: about

PHOTO.GRANDTS.COM | WORDPRESS V. 2.0

 

Denne side af photo.grandts.com er en voldsom opgradering i forhold til den sidste version 1.0, på mange planer. Jeg er endelig kommet i gang med at sætte en ny dagsorden for meget mere skriblerier omkring emnet foto, art, og andet der vedrører at have det sjovt med et kamera i hånden . Siderne vil forventeligt ligeledes være indgangen til at det meste af mit arbejde med foto, fotografi, cam, reviews og meget mere,  i denne version 2.0 . Det er et flot, lyst og venligt WordPress Site som dette site du er på nu. Og syntes jeg velegnet til netop mit formål med et foto site. Jeg håber naturligvis at du også som besøgende får bare lidt med herfra, og nej jeg er absolut kun amatør selv. Så no worrys mate!

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

- Elbert Hubbard

Ord og billeder af både artistisk oprindelse samt berømte quotes. Jeg har altid været meget glad for kunst og kultur, og det har fået en noget mere fremtrædende rolle på mit sub domæne digital.grandts.com – denne side som du er på lige nu er placeret på subdomænet  photo.grandts.com  – om man syntes om siderne er jo op til den enkelte. Min smag behøver ikke være din, uanset om det er avantgarde eller andre udtryksformer. Men disse ting betyder nu personligt mere for mig end penge eller prestige. Jeg elsker også at lave mad. Og jeg roder ofte med mine egen kunstneriske elementer i software-programmer som Photoshop, Adobe After Effects med flere. Det næste store projekt er dette at jeg er i fuld gang med fotografering ganske vist som amatør, men ikke desto mindre er det planen at jeg i 2019 vil fortsætte med enten denne version som udgangspunkt eller måske oprette et helt nyt domæne til dette formål. Det kan sagtens være den først komer i 2020 – med det er planen at den vil indeholde fotokunst fra Yours Truely.


 

 

 

 

Related posts

Om Forfatteren

John

Mision & Vision

John

Website Disclaimer

John

Skriv en kommentar