15 C
Esbjerg
18. august 2019
Photo Siden | V. 2.0 – 2018 – 2019
Image default
Web Design

Om Forfatteren

Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne. Jeg har i mange år arbejdet med IT 1′ Level Support, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand.Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber til daglig som IT Supporter hos A/S J. Lauritzen’s Eftf. med 1’level Support som hoved opgave – Et job som jeg sætter utroligt meget pris på. Og som giver muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. Indtil nu har jeg været hos Lauritzen i over 7 år. PS: Jeg er ansat i et Fleksjob, så virksomheden yder jo en vis form for socialt ansvar også.

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en
– Elbert Hubbard

 

Jeg er bosiddene i Esbjerg, Danmarks 5 største by, tæt ved Vesterhavet. Jeg er utrolig glad for både min by og dette at bo ved Vesterhavet, den frihed der ligger i at kunne gå tur ved stranden er vel nok det bedste ved vores natur. Vi har vadehavet lige uden for døren og den er desuden en del af Unescos verdensarv, whats not to like! Så jeg føler mig ekstremt privilegeret som menneske. For mig er jagten på lykke IKKE en jagt på den højeste løn, eller de fleste penge. Familie, venner, bekendte og job (og i den rækkefølge) er de vigtigste ingredienser i min jagt på det flygtige ord som lykke jo er.. Carpe Diem

Udover ovenstående har jeg før dette været ansat som Webmaster/IT Administrator i en Dansk/Svensk virksomhed som baserer sin virksomhed på Elspil, nemlig Laubjerg Vinsch.

Tak

Tusind tak til de over 680.000 der har besøgt mit domæne siden 2011. Det er jeg utroligt glad for, og det gør naturligvis også at jeg fortsat forsøger at putte indhold på hele dette domæne. Denne side du befinder dig på lige nu omhandler kun foto, fotografering, reviews, ja generelt alt hvad der har med foto, udstyr til fotografering at gøre. Men mit domæne er såååå meget mere end blot denne side, så  gå endelig på opdagelse på hele domænet. Selve  domænet indeholder så meget at det kan være lidt svært at nå rundt i alle kroge.

 

In three words I can sum up everything I’ve learned about life: it goes on.”
― Robert Frost

 

Du er besøgende nummer:

 

Related posts

Om Siderne

John

Work in Progress!

John

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Accept Read More

Read previous post:
Om Siderne

photo.grandts.com er | Work in Progress!   F otografering, reviews af cams, og udstyr er hvad siden her handler om....

Close