7.5 C
Esbjerg
15. juli 2020
Photo Siden | V. 2.0 – 2018 – 2020
Image default
The Abouts

Om Forfatteren

Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne. Jeg i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand.Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber til daglig som IT Supporter
hos Gas Turbine Services

 

Et job som jeg sætter utroligt meget pris på. Og som samtidig giver muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. . PS: Jeg er ansat i et Fleksjob, så virksomheden yder jo en vis form for socialt ansvar også.

Jeg har tidligere været ansat hos Lauritzen i næsten 8  år A/S J. Lauritzen’s Eftf.  – Min hovedopgave her var 1’level IT Support . Jeg har være utroligt glad for at være hos Lauritzen. I en omstrukturerings runde var jeg desværre en af de medarbejdere der ikke længere var en del af fremtiden hos Lauritzen.

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en
– Elbert Hubbard

 

Jeg er bosiddene i Esbjerg, Danmarks 5 største by, tæt ved Vesterhavet. Jeg er utrolig glad for både min by og dette at bo ved Vesterhavet, den frihed der ligger i at kunne gå tur ved stranden er vel nok det bedste ved vores natur. Vi har vadehavet lige uden for døren og den er desuden en del af Unescos verdensarv, whats not to like! Så jeg føler mig ekstremt privilegeret som menneske. For mig er jagten på lykke IKKE en jagt på den højeste løn, eller de fleste penge. Familie, venner, bekendte og job (og i den rækkefølge) er de vigtigste ingredienser i min jagt på det flygtige ord som lykke jo er.. Carpe Diem

Udover ovenstående har jeg før dette været ansat som Webmaster/IT Administrator i en Dansk/Svensk virksomhed som baserer sin virksomhed på Elspil, nemlig Laubjerg Vinsch.

Tak

Tusind tak til de over 998.000 der har besøgt mit domæne grandts.com siden 2011. Det er jeg utroligt glad for, og det gør naturligvis også at jeg fortsat forsøger at putte indhold på hele dette domæne. Denne side du befinder dig på lige nu omhandler kun foto, fotografering, reviews, ja generelt alt hvad der har med foto, udstyr til fotografering at gøre. Men mit domæne er såååå meget mere end blot denne side, så  gå endelig på opdagelse på hele domænet. Selve  domænet indeholder så meget at det kan være lidt svært at nå rundt i alle kroge.

 

In three words I can sum up everything I’ve learned about life: it goes on.”
― Robert Frost

 

Du er besøgende nummer:

 

Related posts

Mision & Vision

John

photo.grandts.com: about

John

Website Disclaimer

John

Skriv en kommentar

Read previous post:
Om Siderne

photo.grandts.com er | Work in Progress!   F otografering, reviews af cams, og udstyr er hvad siden her handler om....

Close