7.5 C
Esbjerg
13. juli 2020
Photo Siden | V. 2.0 – 2018 – 2020
Image default
Camera Tech Tips & Tricks til foto

Den ultimative fotoapp?

Den ultimative fotoapp?

Til den bevidste billedproducent. Fungerer lige så godt til seriøs fotografering som for organiseret visuel notering. Med en håndfuld unikke funktioner finder du ikke en app andre steder der er bedre.

Få dine fotos organiseret.

Billeder gemmes i individuelle album, der er oprettet med et bestemt formål i tankerne. Såsom forskellige fotograferinger eller projekter, visuelle indkøbslister, opskrifter fra bedstemorens kogebog, ting til salg, månedlige gas- og elmåleraflæsninger – listen er uendelig. Du kan vælge den korrekte billedkvalitet, størrelse (du lav sjældent en stor udskrivning af en måleraflæsning) og geotagging-indstillinger for hver af disse anvendelser.

Visualiseringshjælpemidler.

Ved hjælp af de tidstestede præcise simuleringsmotorer i deres Mark II-Artist Søger-app, viser rammebeskyttelsen på vidvinkelkameraets levende visning, hvad telekameraet ville se. Højde- og skyggealarmer advarer dig om eksponeringsproblemer. Og selvfølgelig har du en håndfuld forskellige grids.

Gå wide – uden forvrængning.

Dens real-time vidvinkel konverter forvrængningskorrektionsteknologi, de introducerede i 2013 (og den er stadig uovertruffen påstår de), fandt også et sted i teknisk kamera. Så du kan gå ultra bredt og stadig holde alting firkantet. En ægte velsignelse for arkitektur og ejendomsfotografering.

Professionel niveau kontrol.

Manuel eksponering og fokus, kompensation og lås, fokus peaking og fuldt konfigurerbar auto ISO er kun begyndelsen. Smart funktionstaster giver dig mulighed for at bringe dine mest brugte funktioner til en knap-trykafstand. Du kan endda indstille retningen for lukkerhastigheden, og vælge hvilken side af skærmen som eksponeringskompensation og manuel fokusering. Åh, og vi holder knapper væk fra billedet.

Standarder kompatibel.

Standarder letter arbejdsgangeintegration. Så Technical Camera er fuldstændig farvestyret (fra optagelse til visning), med understøttelse af det ofte anvendte Adobe RGB-farverum på brede farveenheder. DNG-filer overholder TIFF / EP-specifikationen, komplet med en indbygget forhåndsvisning i fuld opløsning. Og metadata, der er inkluderet i billederne, følger Metadata Working Group anbefalinger.

 

Aappen er kompatibel med nyere Apple devices running iOS 10.3 eller senere og kan downloades nu fra App Store for $6.99.

 
 

 

Related posts

fotos.grandts.com Gratis Stockfotos

John

IrfanView atter et godt alternativ til Adobe Lightroom

John

Kommer Canon’s nye kamera virkelig til at hedde 90D ret længe?

John

Skriv en kommentar

Read previous post:
Xiaomi lancerer pris overkommelig Mijia smartphone gimbal

  Xiaomi lancerer pris overkommelig Mijia smartphone gimbal   Moderne high-end smartphones kan skyde imponerende glat og stabil video ved...

Close