7.5 C
Esbjerg
15. juli 2020
Photo Siden | V. 2.0 – 2018 – 2020
Image default
Camera Tech Cams & Udstyr Købsguide

Købsguide til bedste kameraer for video

Købsguide til bedste kameraer for video optagelser.

Video bliver vigtigere end nogensinde, og videofunktioner er blevet en afgørende faktor for mange fotografer, når de vælger et nyt kamera.

Den gode nyhed er, at mange stillbilleder kameraer nu har et imponerende video feature sæt. Hvad der startede for et par år siden, som hakket 640 x 480-video, der minder om animerede GIF’er, er udviklet til avanceret teknologi, som i nogle tilfælde konkurrenter, der findes i dedikeret pro videoudstyr. Hvis du leder efter et kamera, der er i stand til at skyde god video, skal du overveje disse modeller, inden du foretager dit køb.

Panasonic Lumix DC-GH5S / DC-GH5

Panasonic GH5 og GH5S er de eneste stillbilleder / video hybridkameraer der skyder både UHD og DCI 4K ved 60p, og de eneste der kan fange 10-bit video. Og afgørende er deres output produktion er lige så imponerende som disse specifikationer indebærer. Begge tilbyder et mere omfattende sæt af videooptagelses værktøjer end nogen af ​​deres nærmeste rivaler, herunder både waveforms og vektorercopes samt zebras, fokus peaking og korrigerede forhåndsvisninger både til Log og Anamorphic shooting. For mange fotografer kan nogle af disse udtryk måske være ukendt, men de er de værktøjer, som videograferne stoler på hver dag.

Med sin lidt større dual-gain sensor kan GH5S skyde fremragende video i en bredere vifte af lysforhold end den konventionelle GH5. Dette og proces fleksibiliteten af ​​sin 10-bit Log footage (VLog-L er en betalt opgradering på GH5), gør GH5S til mit valg som bedste kamera til video.

Men hvad standard GH5 tilbyder, er sensor-shift-billedstabilisering. Som sådan bliver det sikrere valg til denne. Dens 20MP sensor gør det også det stærkere valg, hvis du skal skyde stillbilleder såvel som video. Autofokus er ikke pålidelig nok til det højeste arbejde, men er generelt meget effektivt. Dette er den eneste betydelige ulempe ved to meget dygtige kameraer.

Budgetvalg: Panasonic Lumix DMC-GX85

GX85 er et overkommeligt Micro Four Thirds-kamera med imponerende videofunktioner, der er i stand til at fange 4K / 30p eller 1080 / 60p ved hjælp af en 100Mbps codec. Det indeholder nyttige værktøjer som fokus peaking, zebras, og mikrofon niveau justeringer, samt en meget nyttig touchscreen. Panasonic’s 5-akse billedstabilisering med Dual I.S. gør skydning i håndholdt ekstremt nemt.

Det skal ikke være kameraet du vælger til en krævende professionel skydning, men GX85 pakker meget af den videofunktion ned til en kompakt og veldesignet krop. Uanset om du vil have et behageligt kamera, der fanger flotte billeder, eller vil lære mere om at optage video, er GX85 en meget overkommelig måde at gøre det på.

 

 

 
 
 

 

Related posts

fotos.grandts.com Gratis Stockfotos

John

Canon 750D kommer med hæsblæsende 24.2 megapixel!

John

Photoshop tutorial website photoshopCAFE har udgivet en rettidig ny vejledning

John

Skriv en kommentar

Read previous post:
IrfanView atter et godt alternativ til Adobe Lightroom

IrfanView     IrfanView kombinerer en kraftig image editor og -organizer med fremragende support til raw og komprimerede filformater (se...

Close