Photo Siden | V. 3.0 –  2020 -2021
Image default
Camera Tech Cams & Udstyr Kamera Reviews

Nikon D850 Review: Den bedste DSLR nogensinde?

Nikon D850 Review: Den bedste DSLR nogensinde?

Photo by Julian Santa Ana unsplash.com

På papiret synes Nikon D850 at være for god til at være sandt. Dette full-frame DSLR kamera er ingen beskeden opdatering af den allerede imponerende Nikon D810, det er en revision.

Det er hurtigt på alle måder. Dens højopløsningssensor konkurrerer med de bedste kameraer med ensformat-format – givet 45 millioner pixel arrangementet. Dens byggekvalitet og holdbarhed er også second to none.

Nikon D850 set til 35.000 Kr. ved Power Photo

Dette kunne være det eneste kamera til professionelle af enhver art: handling, landskaber og alt imellem. Selvom det ikke er et køb på et let budget, betyder det, at dets 3.500 $ pris gør D850 tilgængelig for dybe pocket fotografiske entusiaster også. Eller hvis man virkelig er hookt på det er prisen ca. 31.375.00 Dkr.

Sikkert er det at det er et catch? Nikon D850 kan godt være med til en shout som årets 2017 kamera …

Nikon D850 anmeldelse: Høj opløsning og høj hastighed

45,4 millioner pixel CMOS sensor
19,4 millioner pixel DX-afgrødefunktion
Expeed 5 processor
7fps burst / 9fps med greb

Åh, billedpunkterne. Alle 45,4 millioner af dem. Af alle all full-frame cameras har kun Canon EOS 5DS (og R) en højere opløsning. Og det kamera er relativt set en one-trick pony.

D850 på den anden side er også  packed for action. Den har samme Expeed 5-processor som Nikon D5, et kamera, der bruges af professionelle actionfotografer.

 

 

I mange henseender har Sony Alpha 99 II de mest lignende funktioner med denne Nikon, mens Canon EOS 5D Mark IV næsten er der – omend med meget lavere opløsningssensor.

Med så mange pixels, er D850’s højhastighedsfotografering imidlertid ikke helt i samme hastighed som Nikon D5 eller faktisk D500, men det er en respektabel 7fps. Du får mest muligt ud af kameraet ved at vedhæfte det ekstra batteri, hvor 9fps frigøres.

Ved 7fps skyder kameraet op til 51 råbilleder i en enkelt udbrud, inden den sænkes. Du skal bruge et XQD- eller UHS-II-kompatibelt SD-kort for at få mest muligt ud af højhastighedstogningen. Men da D850 er kompatibel med de hurtigste hukommelseskort rundt, er det ikke noget problem.
Nikon D850 anmeldelse: Autofokus

Fase-detektion AF
153 point array (ink. 99 cross-type)
AF finjustering

Endnu vigtigere end højhastighedsoptagelses tilstande har D850 samme autofokus system som Nikon D5. Jeg vurderer dette som næsten det bedste autofokus-system i et kamera. Og NEJ til en pris på mellem 35-45.000 Kr. er det absolut ikke et budget kamera. ( Jeg ved jeg ikke har den slags penge til et kamera) Men lækkert er det så ganske afgjort.

 

Related posts

Canon 750D kommer med hæsblæsende 24.2 megapixel!

John

Photoshop tutorial website photoshopCAFE har udgivet en rettidig ny vejledning

John

Smartphones og tilbehørslinser

John

Skriv en kommentar