7.5 C
Esbjerg
23. maj 2022
Photo Siden | V. 3.0 –  2020 -2023
Image default
Color Tricks Foto Foto Manipulation Reviews & Andet

Sådan redigerer du farve for konsistens og opretter din egen stil

 

Photo by Scott Webb unsplash.com

En vigtig del af udviklingen af ??din egen redigeringsstil er den måde du farve dine billeder på. Fotograf Sean Tucker forklarer sin tilgang i denne 15-minutters video, der viser, hvordan han bruger redigeringer af sine billeder, samtidig med at man overholder en ensartet farvepalet.

Tucker siger, at at skabe et ensartet udseende på dine billeder hjælper med at binde din portefølje sammen, hvilket gør det klart, at du har kontrol over din fotografering.

“Det betyder, at nogen kan stole på, at hvis de sætter et billede foran dig eller en stil, de ønsker, at du er i stand til at spikere det på en sammenhængende måde,” forklarer han.

Tucker løber gennem nogle eksempler fra filmografi og viser, hvordan en farvepalet ikke kun handler om hvilke farver der bruges, men også om farver, der fjernes eller dæmpes. Selvom biografen sandsynligvis er mere stiliseret, så er det et godt eksempel på, hvordan gradering kan skabe et bestemt udseende eller udseende, hvad du vil opnå med dit billedredigering.

Fra 7:20 viser Tucker, hvordan han bruger HSL-skydere og nogle andre mindre redigeringer til at samle 4 billeder, der har forskellige farver og toner ud af kameraet. Han bruger sin foretrukne mobile editor, Darkroom, men viden kan anvendes til ethvert program, der tillader redigering af farver.

 

Related posts

Lightworks et imponerende redigeringsprogram til video

John

Det gode Billede?

John

Nikon D5 Nogle kameraer er som kraftigt motoriserede sportsvogne.

John

Skriv en kommentar