7.5 C
Esbjerg
23. maj 2022
Photo Siden | V. 3.0 –  2020 -2023
Image default
Cams & Udstyr Color Tricks Vidvinkelobjektiver

Spar penge! køb brugt fotoudstyr

Få professionelt udstyr til lavpris

 

Top Photo by CHUTTERSNAP on Unsplash

 

Man kan spare helt op til 60 procent af nyprisen på professionelt fotoudstyr, hvis man handler brugt. Her viser kan du se hvordan du kan gøre dette, og hvor og hvordan du gør de bedste handler.

Har man lidt tålmodighed, og gør man sin research ordentligt, kan man spare rigtig mange penge ved at købe professionelt fotogrej på brugtmarkedet. Producenternes konstante iver efter at sende nye kameraer på markedet betyder nemlig, at man ofte kan gøre et røverkøb, hvis man køber et professionelt spejlreflekskamera brugt et par år efter, at det blev sendt i handlen. Er man fx ikke interesseret i at optage video, kan man sagtens leve med et kamera uden en videokvalitet i Full HD.

Den store fordel ved at købe et professionelt kamera er, at de er meget slidstærke, har mange fokuspunkter og en rasende hurtig autofokus. Samtidig bliver prisen ofte halveret efter blot et par år på markedet.

Men du skal naturligvis tænke dig godt om. Køb ikke katten i sækken som man siger. Derfor bør du have en kontrakt klar ved dit køb så du undgår at blive snydt i en handel. En sådan kan du hente i PDF format her på denne side.

Hent Købekontrakt her

Related posts

Smartphones og tilbehørslinser

John

Canon 750D kommer med hæsblæsende 24.2 megapixel!

John

Købsguide til bedste kameraer for video

John

Skriv en kommentar