7.5 C
Esbjerg
23. maj 2022
Photo Siden | V. 3.0 –  2020 -2023
Image default
Camera Tech

Insta360 ONE: Et 4K 360 kamera, der gør det muligt at skyde først, point senere ‘

Photo by Casey Chae unsplash.com

 

Insta360, firmaet bag en række 360 ?? kameraer, har annonceret sin nyeste model: Insta360 ONE. Dubbede one “shoot først, point senere” kamera, enhedens “FreeCapture” -teknologi giver dig mulighed for at hente stillbilleder og korte 1080p-klip fra dele af 360-kompilationen i eftertid.

Virksomheden satte op til at lave et kamera, der ændrede, hvordan folk bruger 360 video, snarere end en, der bryder jorden med sin opnåelige opløsning.

 

“Vi satte os op for at gøre det nemmeste at bruge, mest alsidige 360 ??kamera i verden, og ONE er resultatet af disse bestræbelser,” sagde JK Liu, CEO og grundlægger af Insta360. “ONE er ikke kun et skridt fremad til 360 videografi. Med sin unikke FreeCapture-teknologi står den for at ændre den måde, vi tænker på kameraer generelt. ”
Mulighederne er uendelige i, hvordan 360 kameraet kan bruges.

Imidlertid er kameraet i stand til at opnå 4K-video ved en opløsning på 3840 × 1920 ved 30 fps eller 2560 × 1280 ved 60 fps. Billeder er skudt på 24 megapixel.

6-akse billedstabilisering hjælper med at holde dine billeder og video glatte.

Der er tre måder at bruge Insta360 One på: Som et frittstående kamera, trådløst via Bluetooth, og tilsluttet din smartphone via opladningsporten.

Med den kompatible smartphone-app kan FreeCapture gøre det muligt for brugere at vende deres telefon til en søger for tidligere optaget 360-video, udforske 360-scenen efter ønske og gemme opfattelige sektioner som enkeltstående 1080p-videoer. På denne måde kan du først optage en scene og derefter pege på kameraet senere.

 

Vil du skyde nogle “bullet time” footage? Dette kamera kan gøre det. Sådan fortæller virksomheden det:

Kun ved hjælp af en selfie-pind eller en streng-vedhæftning kan skabere optage op til 240 FPS slow-motion-skud, hvor ONE cirkler dem dramatisk, og altid holder dem midtramme – mens det tilbehør, der bruges til at dreje kameraet, er fejlfrit skjult. (Den ONE skyder maksimalt 120 FPS, mens 240 FPS video opnås algoritmisk med ledsagerapp.)

Der er også en SmartTrack-funktion, der giver dig mulighed for at vælge emnet i din 360-video og derefter udgive en 1080p-video, hvor stjernen på skuddet altid er i midten af ??rammen.

Ikke imponeret? Ikke når der endda  er en selfie-pind, der “forsvinder automatisk fra dit skud”, når den bruges sammen med kameraet. Det er en måde at få rigtig fordybende 360 ?? video på.
Selfie-staven forsvinder automatisk.!

 

 

Related posts

Den ultimative fotoapp?

John

Photoshop tutorial website photoshopCAFE har udgivet en rettidig ny vejledning

John

Købsguide til bedste kameraer for video

John

Skriv en kommentar