7.5 C
Esbjerg
4. august 2020
Photo Siden | V. 2.0 – 2018 – 2020
Image default
Cams & Udstyr Kamera Reviews Reviews & Andet

Zenit’s Full Frame Mirrorless-kamera bliver til en rebranded Leica SL, siger rygter

Det ikoniske russiske kameramærke Zenit forårsagede en vild ophedet spænding tilbage i februar 2016, efter at den meddelte, at den genoptræder i 2018 med et fuldt spejlreflekskamera, der konkurrerer med Leica i luksus. Men kameraet kan gøre mere end rivaliserende Leica … Det kan faktisk være en Leica i kernen – en rebranded Leica SL.

USSRPhoto hører fra en Zenit-kilde, der arbejder indenfor virksomhedens KMZ-fabrik, at indersiden af det kommende Zenit-kamera formodentlig er den tyskfabrikerede Leica SL, som er et mediumformat spejlløst kamera.

Der kan være udadvendte modifikationer af kameraets stil af Zenit, og specielle linser til det nye kamera vil blive lavet af KMZ i Rusland.

“KMZ er en mekanisk og optisk fabrik, så de ikke gør elektronik overhovedet,” Fortæller USSRPhoto “Alt [digital / elektronisk], der er lavet, er outsourcet til italienske virksomheder.

“Det er en kendsgerning, at KMZ organiserer en optisk butik inden for Zenit fabrikken for at starte produktionen af linser til denne model.”

 

Rebranding eksisterende kameraer er ikke noget nyt i kameraindustrien. Hasselblad tilbragte år på at genbrande Sony-kameraer som luksuriøse kameraer med eksotiske materialer, der starter med Lunar i 2012 og slutter med Lusso i 2015. Leica har også en tradition for at genbrande Panasonic-kameraer som sine egne high-end point-and-shoot.

Opdatering: Kilden siger, at kameraet sandsynligvis vil være baseret på Leica SL, men med sit eget design lavet specielt til Zenit – så mere end en simpel genkendelse – og derfor er det muligt, at prisen på kameraet faktisk vil være betydeligt lavere end Leica SL.

 

 

 

 

Related posts

Canon 750D kommer med hæsblæsende 24.2 megapixel!

John

Xiaomi lancerer pris overkommelig Mijia smartphone gimbal

John

Smartphones og tilbehørslinser

John

Skriv en kommentar

Read previous post:
Work in Progress!

Work in Progress! Intet er så sjovt for mig som at lave nyt, statisk er ikke noget som man kan...

Close