7.5 C
Esbjerg
15. juli 2020
Photo Siden | V. 2.0 – 2018 – 2020
Image default
Camera Tech Cams & Udstyr Kamera Reviews

Nikon-manager bekræfter: Nyt spejlløst system, der kommer i foråret 2019

 

 

Nikon Manager:

 

“Mens detaljerne er fortrolige, kan vi sige, at vi i øjeblikket udvikler nye spejlfrie produkter, der bygger på Nikons styrker, og tilbyder de forventede præstationskunder, herunder den ultimative optiske ydeevne, billedbehandlings teknologi, styrke og holdbarhed og drift.”

Som med alle ting “officielle” inden et produkt er blevet frigivet, er begge udsagn vage, men den officielle bekræftelse fra Nikons virksomhed er en stor aftale. Nikon har ikke givet op på spejlfri; Faktisk er de fast besluttede på at hæve baren på dette marked.

“På produktsiden skal vi konkurrere i midter- og high-end DSLR. Vi sigter mod at være toppen i en genre og skabe et overskud, selvom salget er nede. Vi udsender en meget Nikon -is spejlfri kamera, der er bedre end rivalernes i kvalitet i 2019.

Betyder det fuld frame? Betyder det en ny objektiv mount? Det er de spørgsmål, jeg virkelig gerne vil have besvaret, men på de svar skal vi nok vente et stykke tid endnu. For øjeblikket er er der dog en officiel bekræftelse: Nikon udvikler for øjeblikket nye spejlfrie kameraer.

Jeg ser frem til at læse mere omkring Nikon’s nyeste initiativ….

 

 

Related posts

Xiaomi lancerer pris overkommelig Mijia smartphone gimbal

John

Kommer Canon’s nye kamera virkelig til at hedde 90D ret længe?

John

Canon 750D kommer med hæsblæsende 24.2 megapixel!

John

Skriv en kommentar

Read previous post:
Work in Progress!

Work in Progress! Intet er så sjovt for mig som at lave nyt, statisk er ikke noget som man kan...

Close