7.5 C
Esbjerg
23. maj 2022
Photo Siden | V. 3.0 –  2020 -2023
Image default
Cams & Udstyr

Canon 6D vs 6D II: Her er en High ISO Noise Comparison

Canon 6D vs 6D II: Her er en High ISO Noise Comparison

 

Efter tidlige kameratests af den nye Canon 6D Mark II blev der offentliggjort fotografier, der tyder på, at kameraets dynamiske område har opført sig så dårligt op mod andre moderne kameraer. Nu viser endnu en anmeldelse, at hvis du ofte skyder ved høje ISO’er, kan det være bedre at blive på den originale 6D fra 2012.

Fotograf og kamera reviewer Alan Dyer fra The Amazing Sky har udgivet en ny anmeldelse af 6D Mark II med fokus på nightscapes (lang eksponering astrofotografi og high-ISO fotos).

For at teste Canon 6D Mark II mod sin forgænger fotograferede Dyer samme scene samtidig med begge kameraer (med samme objektiv og blænde) i RAW ved ISO 1600, 3200, 6400, 12800 og 25600 (uden støjreduktion anvendes). Her er de resulterende sammenligninger (klik for at se dem i større format)

 

Canon 6D Mark II

 

6D Mark II ser ud til at udvise mere af en magenta farvestøbning og mindre kontrast i skyggeområder ved høj ISO, samt mere luminansstøj.

“Helt ærligt er det overraskende,” skriver Dyer. “Ja, Mark II har et højere pixeltælling og derfor mindre pixels […], der altid er mere tilbøjelige til støj. Men i fortiden har fremskridt til signalbehandling i kameraet forhindret, at støj bliver værre på trods af stigende pixeltælling eller endda har givet en forbedring af støj […]

“Efter fem års kameraudvikling ville jeg have forventet en lignende forbedring i 6D MkII […] I stedet er der ikke kun støjforbedring, forestillingen er værre.”

Dyer bemærker, at 6D Mark IIs støjydelse stadig er objektivt “meget god” på trods af denne tilsyneladende regression. Du kan læse hans komplette anmeldelse på The Amazing Sky.

Related posts

Xiaomi lancerer pris overkommelig Mijia smartphone gimbal

John

Købsguide til bedste kameraer for video

John

Smartphones og tilbehørslinser

John

Skriv en kommentar