7.5 C
Esbjerg
13. juli 2020
Photo Siden | V. 2.0 – 2018 – 2020
Image default
Camera Tech Tips & Tricks til foto

Kommer Canon’s nye kamera virkelig til at hedde 90D ret længe?

Kommer Canon’s nye kamera virkelig til at hedde 90D ret længe?

Lad os nu tale om, hvorfor jeg måske tror Canon 90d efterfølgernavnet vil blive ændret, Canon 90D-kameraet er ikke ude endnu, men hvis du skal se på navnet kulturelt, så er det lidt let at forudsige navnet på Canon Future Camera (s). Men vi har allerede Canon 100D kamera, så det er næsten sikkert, at Canon vil omdøbe XXD serien i nær fremtid, fordi de ikke har nogen anden mulighed tilbage.

Det hele Startede med Canon D30

Canon-EOS-30D
Canon-EOS-30D

Ja, det hele startede med Canon D30 kameraet. Canon D30 var et 3,1 megapixel megapixel APS-C kamera designet og udviklet til professionelle fotografer tilbage i 2000. Canon D30 var det første Cannon hjemmekorne DSLR kamera, før Canon blev ved at udvikle digitale kameraer i kontrakt med Kodak.

Canon D30 blev udskiftet med Canon D60 den 22. februar 2002. Canon D60 var første Canon APS-C kamera med 6,3 megapixel opløsningssensor, men ikke kompatibel med Canon EF S-objektiverne. Designet og udviklet til semi-professionelle brugere.

Canon DXX Serienavn Ændret til Canon XXD i 2003

Tilbage til 2003 ændrede Canon navnet på sin Semi-pro DSLR-serie Canon D60 til Canon 10D. Canon omdøbte sin semi-pro serie efter Canon D60 og Canon 10d introduceret på markedet den 27. februar 2003. Det var også et 6,3 megapixel kamera kompatibelt med Canon EF-objektiver. Derefter har vi den første Canon semi-professionelle body Canon 20D, der var komfortabel med Canon EF-S-objektiver og ankom med forbedret Core-specifikation. Ændring i navn forventes igen

Vi venter alle på Canon 90d kamera. Og forventer en stor opgradering i Core-specifikationen sammenlignet med Canon 80d. Men samtidig har vi allerede Canon 100D (entry level) kamera, så efter Canon 90D ændring i seriens model navn vil blive overhængende.

Canon-100D
Canon-100D

Som vi allerede har set tidligere, kan og har man ændret navnet på Canon semi Pro Prosc DSLR lineup og introduceret Canon 10D som efterfølger for Canon D60. Så det er ret logisk at forvente forandringen i navnet.

Besøg også Mit Design Site

 

 

 

Related posts

Den ultimative fotoapp?

John

De 5 mest almindelige foto fejl og hvordan man undgår at lave dem

John

Xiaomi lancerer pris overkommelig Mijia smartphone gimbal

John

Skriv en kommentar

Read previous post:
fotos-grandts-com
fotos.grandts.com Gratis Stockfotos

fotos.grandts.com | Gratis Stockfotos Jeg stiller gratis ressourcer til rådighed, i form af stockfotos. Så giv min venligst et like...

Close