16.4 C
Esbjerg
21. juli 2019
Photo Siden | V. 2.0 – 2018 – 2019
Image default
Camera Tech Reviews & Andet

Adobe laver nu ‘Lightroom Coffee Break’ videoer til Lightroom CC

Adobe laver nu ‘Lightroom Coffee Break’ videoer til Lightroom CC

I et stykke tid har den officielle Adobe Photoshop Lightroom YouTube-kanal produceret en serie med titlen ‘Lightroom Coffee Break‘. Indsamlingen af ​​videoer giver hurtige tips (60 sekunder) om, hvordan du får mest ud af Lightroom, og efter 56 episoder er skaberne er endelig begyndt at inkludere tip specifikt til Adobes cloud-centreret Lightroom CC.

Lightroom CC
Adobe Photoshop Lightroom

Indtil nu har alle videoer været baseret på Lightroom Classic CC. Nu vil de minutlange videoer indeholde tips og tricks, der er specielt oprettet til Lightroom CC-brugere. En velkommen ændring, da det bliver det bedste valg for mange fotografer, og der er ikke mange ressourcer derude lige nu.

Den første video, præsenteret af Lightroom-holdmedlemmerne Michelle Wei og Josh Haftel, beskriver, hvor nemt det er at redde et undereksponeret råfoto, der kun bruger fire skydere: eksponering, højdepunkter, skygger og kontrast. Det kan måske virke lidt grundlæggende, men du kan regne med fremtidige episoder for at dykke ind i mere komplicerede tilpasninger.


Selv om Adobe lige nu er ved at komme i gang med at lave tutorials specifikt til Lightroom CC, gælder mange af de tidligere videoer lavet til Lightroom Classic CC stadig, så tag lidt tid og se på arkivet. I et minut hver gang kunne du komme igennem alle 57 episoder på en time-mindre tid, end det tager at se en episode af Game of Thrones.

Og hvis du vil holde øje med fremtidige videoer, skal du sørge for at abonnere på Adobe Photoshop Lightroom YouTube-kanalen.

 

 

 

 

Related posts

Anbefalede Memory Cards til Nikon D5600

John

fotos.grandts.com Gratis Stockfotos

John

Kommer Canon’s nye kamera virkelig til at hedde 90D ret længe?

John

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Accept Read More

Read previous post:
Work in Progress!

Work in Progress! Intet er så sjovt for mig som at lave nyt, statisk er ikke noget som man kan...

Close