7.5 C
Esbjerg
23. maj 2022
Photo Siden | V. 3.0 –  2020 -2023
Image default
Camera Tech Reviews & Andet

Adobe laver nu ‘Lightroom Coffee Break’ videoer til Lightroom CC

Adobe laver nu ‘Lightroom Coffee Break’ videoer til Lightroom CC

Photo by Mark Cuz unsplash.com

I et stykke tid har den officielle Adobe Photoshop Lightroom YouTube-kanal produceret en serie med titlen ‘Lightroom Coffee Break‘. Indsamlingen af ​​videoer giver hurtige tips (60 sekunder) om, hvordan du får mest ud af Lightroom, og efter 56 episoder er skaberne er endelig begyndt at inkludere tip specifikt til Adobes cloud-centreret Lightroom CC.

Indtil nu har alle videoer været baseret på Lightroom Classic CC. Nu vil de minutlange videoer indeholde tips og tricks, der er specielt oprettet til Lightroom CC-brugere. En velkommen ændring, da det bliver det bedste valg for mange fotografer, og der er ikke mange ressourcer derude lige nu.

Den første video, præsenteret af Lightroom-holdmedlemmerne Michelle Wei og Josh Haftel, beskriver, hvor nemt det er at redde et undereksponeret råfoto, der kun bruger fire skydere: eksponering, højdepunkter, skygger og kontrast. Det kan måske virke lidt grundlæggende, men du kan regne med fremtidige episoder for at dykke ind i mere komplicerede tilpasninger.


Selv om Adobe lige nu er ved at komme i gang med at lave tutorials specifikt til Lightroom CC, gælder mange af de tidligere videoer lavet til Lightroom Classic CC stadig, så tag lidt tid og se på arkivet. I et minut hver gang kunne du komme igennem alle 57 episoder på en time-mindre tid, end det tager at se en episode af Game of Thrones.

Og hvis du vil holde øje med fremtidige videoer, skal du sørge for at abonnere på Adobe Photoshop Lightroom YouTube-kanalen.

 

 

 

Related posts

Photoshop tutorial website photoshopCAFE har udgivet en rettidig ny vejledning

John

Kommer Canon’s nye kamera virkelig til at hedde 90D ret længe?

John

Den ultimative fotoapp?

John

Skriv en kommentar