7.5 C
Esbjerg
15. juli 2020
Photo Siden | V. 2.0 – 2018 – 2020
Image default
Kamera Reviews Mirrorless

Sony a9 Fuld anmeldelse: Mirrorless Redefined

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sony Alpha 9 er selskabets første kamera rettet mod professionelle bryllups-, action- og sportsfotografer. Det er et 24MP, fuldrammet spejlløst kamera, der kan optage med 20 billeder per sekund med fuld autofokus. Og lige så vigtigt, med meget lav søgerlag og absolut ingen blackout under kontinuerlig optagelse.

Det er rigtigt, en spejlfri kamera rettet mod bryllups-, action- og sportsfotografer – en strejke på DSLRs område med største styrke. Det er rigtigt, at Olympus har skubbet i denne retning med sin E-M1 Mark II, men Sony lover både super-hurtig udlæsning og fuldbilled billedkvalitet, sikkerhedskopieret med en udvidelse af sin Pro Support-ordning, der skal bruges til at bryde ind pro-markedet. Dette er ambitiøse ting.

Af særlig opmærksomhed for bryllups- og begivenhedsfotografer er a9’s hastighed og lydløs optagelse, som begge er sikre på at have en positiv indvirkning på at fange det rigtige øjeblik uden afbrydelse fra lukningen af ??en konventionel lukker.

 

Alt denne kapacitet stammer fra en stak CMOS-billedsensor, som omfatter behandlingskredsløb tættere på pixels og indeholder indbygget hukommelse for at levere alle disse data til off-board-processorer med en hastighed, som de kan klare. Det er denne struktur, der gør det muligt for kameraet at skyde med 20 billeder pr. Sekund og gøre det med en elektronisk lukker, der er hurtig nok til at minimere rullemekanismen. Den hurtige aflæsning tillader også 60 AF / AE beregninger pr. Sekund, lovende bedre fagsporing og forudsigelse.
Nøgle specifikationer

24MP fuldrammet stablet CMOS
20 fps kontinuerlig optagelse med fuld AF (elektronisk lukker, 12 bit filer)
Kontinuerlig optagelsesbuffer på op til 241 komprimerede råfiler (362 JPEG)
10 fps kontinuerlig optagelse med AF med tilpassede linser
5-stop (estimeret) 5-akse billedstabilisering
OLED-søger med 3,7 M-punkt (1280 x 960 pixels) med op til 120 fps opdatering
1,44M-punkts bagside touchscreen LCD
Oversamplet UHD 4K / 24p video fra fuld sensorbredde (1,24x afgrøde til 30p)

Det stablede CMOS-design tillader ikke kun den super-hurtige udlæsning, der giver så meget af kameraets opmærksomhedskrævende spec, det betyder også, at det har alle fordelene ved BSI-design. Det betyder, at den lysfølsomme sektion af hver pixel er tættere på sensorens overflade, hvilket igen betyder, at sensoren er bedre til at samle lys nær hjørnerne, hvor indfaldsvinklen vil være høj. Det betyder også generelt forbedret lavt lys ydeevne og skarpere pixel-niveau billeder.

CHANGE YOUR THOUGHTS, YOU CHANGE YOUR WORLD

Norman Vincent

 

 

 

Related posts

De 10 bedste kompaktkameraer i 2018

John

Sony har skruet bissen på og skruet på alle knapper måske det bedste systemkamera hidtil

John

Køb af kompakt kamera til ferien?

John

Skriv en kommentar

Read previous post:
Work in Progress!

Work in Progress! Intet er så sjovt for mig som at lave nyt, statisk er ikke noget som man kan...

Close