15 C
Esbjerg
18. august 2019
Photo Siden | V. 2.0 – 2018 – 2019
Image default
Camera Tech Cams & Udstyr Købsguide Smartphones

Smartphones og tilbehørslinser

Smartphones og tilbehørslinser

Med nogle få undtagelser, som Moment eller Zeiss-produkter, er tilbehørslinser til smartphones inde i en tendens til at være ret billige og oftere laver de end ikke lavkvalitetsbilleder. For de fotografer, der ikke har noget imod at bruge lidt mere på højkvalitets tilbehørslinser, er der nu et nyt alternativ: Det Tyske mærke Lemuro har lanceret en Kickstarter-kampagne til finansiering af masseproduktion af sin serie af iPhone-tilbehørslinser.

I øjeblikket tilbydes fire Lemuro-objektiver: en 60 mm ækvivalent tele “portræt” linse, en 25 mm 10X makroobjektiv, en 18 mm ækvivalent linse og en 8 mm ækvivalent fisheye.

Linsekroppen er fremstillet af aluminium og fastgøres til et læderklædt beskyttelseskasse via en metallins mount. I øjeblikket er der sager til iPhone X, 7, 7 plus, 8 og 8 plus, men Lemuro siger, at Android-sager er ved at blive lavet og forventes senere i 2018.

 

Lemuros kampagne er allerede fuldt finansieret, så det ikke går ud over eventuelle uforudsete komplikationer. Du kan stadig forudbestille på Kickstarter indtil 22. juni og et løfte på 75 euro (ca. $ 88) får dig til startpakken med et case og objektiv. Pro sæt med etui og alle fire linser vil koste 225 euro (ca. $ 262). Levering af Kickstarter-ordren er planlagt til november 2018.

Du kan finde flere oplysninger og prøve billeder på Lemuro Kickstarter-siden

 

 

Personligt er jeg ikke så meget for smartphone kameraer, men er man ikke den vilde hobby, amatør fotograf. Ja så er denne måde at lave bedre fotos på en rigtig god ide, samt overkommelig i pris.

Se også denne artikle om smartphones

 
 
 

 

Related posts

Xiaomi lancerer pris overkommelig Mijia smartphone gimbal

John

Købsguide til bedste kameraer for video

John

Kommer Canon’s nye kamera virkelig til at hedde 90D ret længe?

John

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Accept Read More

Read previous post:
Købsguide til bedste kameraer for video

Købsguide til bedste kameraer for video optagelser. Video bliver vigtigere end nogensinde, og videofunktioner er blevet en afgørende faktor for...

Close