7.5 C
Esbjerg
13. juli 2020
Photo Siden | V. 2.0 – 2018 – 2020
Image default
Camera Tech Cams & Udstyr Købsguide Smartphones

Smartphones og tilbehørslinser

Smartphones og tilbehørslinser

Med nogle få undtagelser, som Moment eller Zeiss-produkter, er tilbehørslinser til smartphones inde i en tendens til at være ret billige og oftere laver de end ikke lavkvalitetsbilleder. For de fotografer, der ikke har noget imod at bruge lidt mere på højkvalitets tilbehørslinser, er der nu et nyt alternativ: Det Tyske mærke Lemuro har lanceret en Kickstarter-kampagne til finansiering af masseproduktion af sin serie af iPhone-tilbehørslinser.

I øjeblikket tilbydes fire Lemuro-objektiver: en 60 mm ækvivalent tele “portræt” linse, en 25 mm 10X makroobjektiv, en 18 mm ækvivalent linse og en 8 mm ækvivalent fisheye.

Linsekroppen er fremstillet af aluminium og fastgøres til et læderklædt beskyttelseskasse via en metallins mount. I øjeblikket er der sager til iPhone X, 7, 7 plus, 8 og 8 plus, men Lemuro siger, at Android-sager er ved at blive lavet og forventes senere i 2018.

 

Lemuros kampagne er allerede fuldt finansieret, så det ikke går ud over eventuelle uforudsete komplikationer. Du kan stadig forudbestille på Kickstarter indtil 22. juni og et løfte på 75 euro (ca. $ 88) får dig til startpakken med et case og objektiv. Pro sæt med etui og alle fire linser vil koste 225 euro (ca. $ 262). Levering af Kickstarter-ordren er planlagt til november 2018.

Du kan finde flere oplysninger og prøve billeder på Lemuro Kickstarter-siden

 

 

Personligt er jeg ikke så meget for smartphone kameraer, men er man ikke den vilde hobby, amatør fotograf. Ja så er denne måde at lave bedre fotos på en rigtig god ide, samt overkommelig i pris.

Se også denne artikle om smartphones

 
 
 

 

Related posts

Photoshop tutorial website photoshopCAFE har udgivet en rettidig ny vejledning

John

Købsguide til bedste kameraer for video

John

Anbefalede Memory Cards til Nikon D5600

John

Skriv en kommentar

Read previous post:
Købsguide til bedste kameraer for video

Købsguide til bedste kameraer for video optagelser. Video bliver vigtigere end nogensinde, og videofunktioner er blevet en afgørende faktor for...

Close