16 C
Esbjerg
25. juni 2019
Photo Siden | V. 2.0 – 2018 – 2019
Image default
Tips & Tricks til foto

IrfanView atter et godt alternativ til Adobe Lightroom

IrfanView

 

crop-with-irfanview
crop-with-irfanview
 

IrfanView kombinerer en kraftig image editor og -organizer med fremragende support til raw og komprimerede filformater (se hele listen). Dens interface er ikke så intuitivt som nogle af de andre gratis Lightroom-alternativer, men det har været i udvikling i 20 år og er pakket med omhyggeligt designet værktøjer til fotografer med alle evner.

IrfanView er et af de bedste gratis værktøjer der findes til katalogisering af billeder – redigering af metadata, omdøbning af filer i batcher og tilføjelse af tags – der giver dig mulighed for at få store billedbiblioteker under kontrol i løbet af en eftermiddag.

IrfanViews råbearbejdningsværktøjer er også fantastiske, så du kan konvertere og omdøbe filer i batches eller bruge tid på at justere tonalitet og farver til individuelle fotos, der kræver mere omhu og opmærksomhed. For yderligere redigering kan du eksportere filer direkte til en separat billededitor som GIMP. Det syntes jeg er en virkelig nice feature at have, smart tænkt fra udviklernes side.

IrfanView modtager regelmæssige opdateringer, og der er et livligt community af brugere til rådighed der kan tilbyde support, hvis du har brug for det.

Download IrfanView her

Som udvikleren selv skriver så er: IrfanView is a fast, compact and innovative FREEWARE
(for non-commercial use) graphic viewer for Windows XP, Vista, 7, 8 and 10.

Der findes desuden et hav af forskellige plugins til IrfanView, se denne liste her

 
 
 

 

Related posts

De 5 mest almindelige foto fejl og hvordan man undgår at lave dem

John

fotos.grandts.com Gratis Stockfotos

John

Kommer Canon’s nye kamera virkelig til at hedde 90D ret længe?

John

Leave a Comment

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Accept Read More

Read previous post:
Work in Progress!

Work in Progress! Intet er så sjovt for mig som at lave nyt, statisk er ikke noget som man kan...

Close