Photo Siden | V. 3.0 –  2020 -2021
Image default
Camera Tech Cams & Udstyr Kamera Reviews

Hvilket digitalkamera er bedst for en nybegynder?

Hvilket digitalkamera er bedst for en nybegynder?

 

Top Photo by Iswanto Arif unsplash.com

Et kamera er et åbenlyst nødvendigt redskab i handelen, men nu hvor dette er en mere seriøs indsats, spørger du måske dig selv, hvilket digitalkamera der er bedst for nogen, der lige er begyndt?

Der er mange muligheder derude med varierende priser, så jeg nedbryder et par af forskellene og fordelene ved nogle af de mest populære muligheder.

 

Nikon D5600: (i øvrigt mit eget foretrukne kamera) Med en 24 megapixelsensor og en berøringsskærm, der gør fokus til en leg så jeg vil betragte Nikon D5600 som et godt kamera for enhver fotograf. Det producerer klare, skarpe billeder, mens det prismæssigt kommer ind på under 5000.00 Kr.(Pris 4.499,00 kr) Det tilbyder også gratis Cloud-lager og SnapBridge, så du nemt kan overføre fotos til enhver mobil enhed via Bluetooth. Ulempen er dog, at på trods af videofunktioner skyder denne model ikke i 4k. Se i øvrigt også denne artikel

 

Nikon D3500: Hvis du ønsker at bruge lidt mindre penge, er en lignende mulighed Nikon D3500. En digital optagelse på 24 megapixels på indgangs niveau, D3500 er kendt for sin interaktive ‘Guide’ optagefunktion og intuitive sensor. Det koster under 3000.00 kr. Pris 2.999,00 kr, og det mangler mange funktioner såsom brugerdefinerede indstillinger og en langsommere autofokusfunktion i Live View. Det er dog svært at slå dens kombination af pris og billedkvalitet.

 

Fujifilm X-T200: X-T200 har en stor 3,5-tommers skærm med en berøringsskærm ud over fysiske kontroller. En anden 24-megapixelsensor, X-T200, er fremragende til farve, men dens øjesensor er ikke den mest pålidelige, og videofunktionen mangler motivsporing (men skyder i det mindste i 4k). Et af de bedst bedømte digitale kameraer, prislappen er lidt højere set til kr 6.495,00.

 

Canon EOS M50: Et af de mest populære kameraer på indgangsniveau er Canon EOS M50 til en pris af omkring kr 4.695,00. Med en 24-megapixel opløsning og 3-tommers skærm tilbyder denne nybegyndermodel forslag og forklaringer, alt sammen i indstillingsmenuen. Fokuserer hurtigt og er fantastisk til actionbilleder, da den kan prale af den prisvindende dual-pixel autofokus, selvom linserækkevidden og den korte batterilevetid efterlader noget at ønske.

 

Sony A6000: Sony A6000 betragtes som en geriatrisk model og kom ud for omkring fem år siden, men betragtes stadig som et af de bedre nybegynderkameraer på markedet. Selvom det er gammelt, fungerer autofokussystemet hurtigt og har ligesom de nyere modeller på denne liste en 24-megapixel opløsning, hvilket gør det til et andet godt valg for dem, der skyder sportsbegivenheder eller børn. Videoindstillingerne viser dog modellens alder ved kun at have mulighed for at optage Full HD 1080p. A6000 koster 399,00 Kr. ved Elgiganten, og er en model, der har modstået tidstesten.

Der er mange flere modeller på markedet, og den bedste mulighed for dig kan være en personlig beslutning baseret på budget og behov. Der er dog nogle nøglefunktioner, du måske vil tage i betragtning, når du vælger:

 

Hukommelseslagring
Indstillinger for optagefunktion
Udskiftelige linsemuligheder
Eksempel på dybdeskarphed
Fokuspunkter

 

 

Kilde bestproducts.com

Related posts

Anbefalede Memory Cards til Nikon D5600

John

Den ultimative fotoapp?

John

Smartphones og tilbehørslinser

John

Skriv en kommentar