7.5 C
Esbjerg
13. juli 2020
Photo Siden | V. 2.0 – 2018 – 2020
Image default
Camera Tech Cams & Udstyr

Canon 750D kommer med hæsblæsende 24.2 megapixel!

 

Canon 750D

 

 

 

Canon 750D kommer med hæsblæsende 24.2 megapixel. Opløsningen, detaljerne og nuancerne i billedet kommer med stor sandsynlighed til at være helt anderledes, end hvad du er vant til fra tidligere kameraer. Det er den meget høje opløsning, der er med til at sikre den enormt skarpe billedkvalitet, som Canon 750D virkelig leverer. Nyd at kunne spotte alle regndråber, hvis du tager billedet af gråvejr eller at kunne skelne hårene i kattens pels fra hinanden, hvis du fotograferer familiens mis.

ISO spændet i Canon 750D ligger mellem 100-12,800. Dette betyder, at billederne bliver skarpe i alle slags lys – du kan altså både bruge kameraet til dag – og natte fotografi, i dunkle huler, på vanvittigt solrige dage og indenfor med gardinerne halvt nede. Canon 750D sikrer dig altså, at du kan tage skarpe billeder, hvor end du ønsker.

Canon 750D kan tage helt op til fem billeder i sekundet og egner derfor også fortrinligt som actionkamera. Nyd at kunne optage familien, der hopper i poolen og bliv imponeret over billederne, hvor de stadig hænger i luften. Actionfunktionen giver dig virkelig mulighed for at være kreativ og skabe sjove billeder, fordi den fanger hver eneste bevægelse.

 

Canon 750D har en zoom, der både er virkelig effektiv og sikrer et billede af imponerende kvalitet. Kameraet er bygget, så det passer lige i hånden, og det kommer med et gummigreb, der sikrer, at du ikke taber det, mens du bruger det. Canon 750D er meget intuitivt og enkelt at betjene. Du har både muligheden for at bruge de præ-indstillede programmer til for eksempel portræt – eller landskabsfotografi, men Canon 750D giver dig endnu flere muligheder for selv at indstille manuelt end Canons andre kameraer. Nyd at kunne finde dit helt eget kunstneriske udtryk gennem hvidbalance, blænde, lukketid, kontrast og mange andre muligheder. Lad dig endelig ikke skræmme af, det lyder teknisk og svært – med lidt øvelse går det let som ingenting, og der er tonsvis af guides til at hjælpe dig på YouTube.

Vil du hurtigt dele et perfekt pletskud med familie og venner, kan du nemt gøre dette via den indbyggede wifi i kameraet – denne kan du også bruge til at sende billedet til dine andre apparater. Canon 750D leverer uden tvivl uanede muligheder og en særdeles høj kvalitet til prisen.

 
 
 
 

 

Related posts

Photoshop tutorial website photoshopCAFE har udgivet en rettidig ny vejledning

John

Købsguide til bedste kameraer for video

John

Xiaomi lancerer pris overkommelig Mijia smartphone gimbal

John

Skriv en kommentar

Read previous post:
De 5 mest almindelige foto fejl og hvordan man undgår at lave dem

De 5 mest almindelige foto fejl og hvordan man undgår at lave dem   Udvikl nogle gode vaner, når du...

Close