Image default
Camera Tech Cams & Udstyr Featured Smartphones

Xiaomi lancerer pris overkommelig Mijia smartphone gimbal

 

Xiaomi lancerer pris overkommelig Mijia smartphone gimbal

 

Moderne high-end smartphones kan skyde imponerende glat og stabil video ved 4K opløsning takket være intelligente kombinationer af elektronisk (EIS) og optisk (OIS) billedstabilisering. Men for en rigtig stabil cam-effekt skal du have en gimbal.

Den kinesiske fabrikant Xiaomi har lanceret en overkommelig smartphone gimbal-løsning under sit Mijia-undermærke, som allerede tilbyder en gimbal designet til action-kameraer. Den nye model kan rumme telefoner med en bredde på op til 86 mm og en vægt på op til 200 gram, som nemt dækker endnu større enheder som Huawei P20 Pro eller Google Pixel 2 XL.

Mijia giver 3-akse stabilisering og leveres med en dedikeret app, der tilbyder 360-graders auto-tracking og en funktion til at skabe tidstab

Gimbal kan levere strøm til telefonen via det indbyggede 5000 mAh batteri, hvilket giver mulighed for udvidede optagelsessessioner. Hvis den ikke bruges til opladning af telefonen, skal batteriet vare op til 16 timer. Gimbalen selv vejer 476 gram og leveres med en standard stativfod i bunden.

Mijia leverer 3-akse stabilisering og leveres med en dedikeret app, der tilbyder 360-graders auto-tracking og en funktion til at skabe time-lapses. Den nye Mijia gimbal vil være tilgængelig i Kina fra 16. juni og sætte dig tilbage med omkring. $ 95. Der er endnu ikke noget omkring international tilgængelighed.

Set på GearBest til ca. 860.00 Kr. hvis man har interesse i at købe den hjem.

 

 
 

 

 

Related posts

Canon 750D kommer med hæsblæsende 24.2 megapixel!

admin

Købsguide til bedste kameraer for video

admin

Den ultimative fotoapp?

admin

Skriv en kommentar

Read more:
De 5 mest almindelige foto fejl og hvordan man undgår at lave dem

De 5 mest almindelige foto fejl og hvordan man undgår at lave dem   Udvikl nogle gode vaner, når du...

Close