7.6 C
Esbjerg
16. februar 2019
Photo Siden | V. 2.0 – 2018 – 2019
Image default
Cams & Udstyr

Canon 6D vs 6D II: Her er en High ISO Noise Comparison

Canon 6D vs 6D II: Her er en High ISO Noise Comparison

Efter tidlige kameratests af den nye Canon 6D Mark II blev der offentliggjort fotografier, der tyder på, at kameraets dynamiske område har opført sig så dårligt op mod andre moderne kameraer. Nu viser endnu en anmeldelse, at hvis du ofte skyder ved høje ISO’er, kan det være bedre at blive på den originale 6D fra 2012.

Fotograf og kamera reviewer Alan Dyer fra The Amazing Sky har udgivet en ny anmeldelse af 6D Mark II med fokus på nightscapes (lang eksponering astrofotografi og high-ISO fotos).

For at teste Canon 6D Mark II mod sin forgænger fotograferede Dyer samme scene samtidig med begge kameraer (med samme objektiv og blænde) i RAW ved ISO 1600, 3200, 6400, 12800 og 25600 (uden støjreduktion anvendes). Her er de resulterende sammenligninger (klik for at se dem i større format)

Canon 6D Mark II

6D Mark II ser ud til at udvise mere af en magenta farvestøbning og mindre kontrast i skyggeområder ved høj ISO, samt mere luminansstøj.

“Helt ærligt er det overraskende,” skriver Dyer. “Ja, Mark II har et højere pixeltælling og derfor mindre pixels […], der altid er mere tilbøjelige til støj. Men i fortiden har fremskridt til signalbehandling i kameraet forhindret, at støj bliver værre på trods af stigende pixeltælling eller endda har givet en forbedring af støj […]

“Efter fem års kameraudvikling ville jeg have forventet en lignende forbedring i 6D MkII […] I stedet er der ikke kun støjforbedring, forestillingen er værre.”

Dyer bemærker, at 6D Mark IIs støjydelse stadig er objektivt “meget god” på trods af denne tilsyneladende regression. Du kan læse hans komplette anmeldelse på The Amazing Sky.

Related posts

Xiaomi lancerer pris overkommelig Mijia smartphone gimbal

John

Købsguide til bedste kameraer for video

John

Canon 750D kommer med hæsblæsende 24.2 megapixel!

John

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies til at huske dine personlige valg og indtastninger, til at understøtte vores statistik over hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, klik på 'Read More" for at læse om hvad cookies er, hvorfor og hvordan vi bruger dem. Accept Read More

Ny opdatering på vej
www.grandts.com vil snart begynde at opdatere på dette websted. Meningen er at flytte artikler og Wordpress Support over på dette websted.
  • Wordpress Support
  • Wordpress Tickets
  • Medlems side artikler (kun for members)
  • Blog & Nyheder
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vZW1iZWQvaThyZmxOTW5oV3ciIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
* we never share your details with third parties.
Read previous post:
Work in Progress!

Work in Progress! Intet er så sjovt for mig som at lave nyt, statisk er ikke noget som man kan...

Close